Sastojci
- deserti
- 5 jaja
- 15 dag šećera
- 1 vanilin šećer
- 10 dag brašna
- 1 prašak za pecivo
- krema
- 1 konzerva ananasa
- 4 žlice gustina
- 3 žlice šećera
- 5dl slatkog vrhnja
Priprema
- 1.Bjelanjke istući u čvrsti snijeg uz dodavanje šećera, vanilije a zatim dodati
jedan po jedan žutanjak. - 2.Nakraju umiješati brašno s praškom.
- 3.peći na masnom papiru oko 20 min na 160 u limu 25×30.
- 4.U soku od ananasa (5dl) skuhati gustin sa šećerom i kad se ohladi umješati
tučeno slatko vrhnje. Malo ostaviti za premazati kolač a u ostatak dodati
komadiće ananasa. - 5.Prerezati biskvit na pola, staviti kremu i premazati ostatkom kreme
- izvor:http://www.coolinarika.com/
- 1.