Tutti frutti ispod pokrivača


<em>Tutti frutti</em> ispod pokrivača :)/slika/2432597/

Razotkrivanja nikad dosta ;)



Sastojci

  
  • svježe ili dinstano voće
  • nekoliko integralnih keksa
  • 1-2 žlice voćnog likera (maraskino i sl.)
  • 400 ml kokosovog mlijeka u limenci
  • 40 g šećera
  • Puding vanilin Dolcela
  • 100 ml mlijeka ili slatkog vrhnja (ili pola-pola)

  • Za ukrašavanje:
  • listići badema/kokosa ili ribana čokolada
  • Priprema

    1. 1.
      U staklenu posudu za posluživanje stavite narezano ili dinstano voće po želji, dodajte nekoliko izlomljenih integralnih keksa pa sve poškropite voćnim likerom.
    2. 2.
      Prašak za puding od vanilije pomiješajte sa šećerom i mlijekom. Kokosovo mlijeko (tekući i kruti dio iz limenke) zagrijte do vrenja, maknite s vatre i dodajte razmućeni prašak za puding. Vratite na vatru i miješajući kuhajte 2 minute.
    3. 3.
      Vrući puding izlijte u posudu preko voća i izlomljenog keksa te ostavite da se hladi. Ukrasite.

    Posluživanje

    Tutti frutti ispod pokrivača poslužite ohlađeno.

    Savjet: Desert možete pripremiti u jednoj većoj zdjeli ili više manjih zdjelica (porcija). Umjesto kokosovog mlijeka, možete upotrijebiti bilo koje drugo mlijeko.
  • izvor:http://www.coolinarika.com/