BOUNTY UŽITAK!!!!



Verna kopija orginalni bounty cokolada i neprimecuje se razlika. Naj jednostavnija priprema, recept se najlakse upamti bez biljeznice!!!

SASTOJCI
250 gr putera
250 gr secera
250 gr kokosa
100 ml slatkog vrhnja



Glazura
250- 300 gr cokolade
mala kockica putera ( velicine oraha )
male oblatne ( par listova oblatni, presecite ih )

PRIPREMA
Pomesajte puter, secer i slatko vrhnje. Na laganoj temperaturi kuvajte do tacke vrenja, dodajte kokos i sve sjedinite.

Uklonite sa vatre i prohladite. Filujte oblatne ili razlijte smesu na pek papir, poravnajte i ostavite u frizider da se stisne.

Mozete seci nozem ili oblikovati rukama cokoladice zeljne velicine. Za glazuru otopite cokoladu sa puterom na pari. Glazurom glazirajte cokoladice.

Izvor: www.coolinarika.com