BOUNTY UŽITAK!!!!
Verna kopija orginalni bounty cokolada i neprimecuje se razlika. Naj jednostavnija priprema, recept se najlakse upamti bez biljeznice!!!
SASTOJCI
250 gr putera
250 gr secera
250 gr kokosa
100 ml slatkog vrhnja
Glazura
250- 300 gr cokolade
mala kockica putera ( velicine oraha )
male oblatne ( par listova oblatni, presecite ih )
PRIPREMA
Pomesajte puter, secer i slatko vrhnje. Na laganoj temperaturi kuvajte do tacke vrenja, dodajte kokos i sve sjedinite.
Uklonite sa vatre i prohladite. Filujte oblatne ili razlijte smesu na pek papir, poravnajte i ostavite u frizider da se stisne.
Mozete seci nozem ili oblikovati rukama cokoladice zeljne velicine. Za glazuru otopite cokoladu sa puterom na pari. Glazurom glazirajte cokoladice.
Izvor: www.coolinarika.com