Koristite samo 3 kapi ovog ulja: VAŠA PLUĆA ĆE VAM BITI ZAHVALNA!





Ako ste alergični na pelud, ljubimac krzna ili drugih stvari, znate kako frustrirajuće alergije mogu biti. Nemoguće je disati kroz začepljen nos, da ne spominjem da je iritantan svrbež u grlu.
Zagušene nosnice i svrb u grlo su zajednički simptomi svake alergije na Zemlji.
Što je s vremenom kada imate začepljen nos bez razloga? To je zbog svih čestica i zagađivača koji lebde u zraku, i na kraju završe u našem nosu.

Možete koristiti super-jak prirodni lijek za ublažavanje zagušenja, a mi smo se kladili da ga već imate u svojoj kuhinji. Ali prvo, morate razumjeti razlog zašto vaš dišnih puteva nabubri.
Velik broj alergena pokreću histamina reakcije u ljudi. Prašina, plijesni, dim cigarete, i kemikalija iz sredstava za čišćenje kućanstva su česti alergeni.
Imunološki sustav oslobađa histamin prema stanicama u blizini pluća i nos svaki put kad udišemo alergene. Histamin se veže na receptore u okolnim krvnim žilama, zbog čega ih raširi.

Također se pridaje na receptore u nosu, a to uzrokuje crvenilo, oteklina i svrbež.
Origano čisti pluća

Origano sadrži mnoge velike komponente, ali vjerojatno niste znali da se može očistiti dišni sustav i osigurati normalnu funkciju. To je nevjerojatna izvor karvakrol, flavonoide i terpena.

Oni djeluju kao prirodni dekongestivi, što je super za onih koje često gnjavi alergija. Origano je izvrstan izvor ružmarinska kiseline, poznat po svojim nevjerojatnim pomoćima u liječenju alergijskih reakcija.
Koristite razrijeđeno origano ulje za ublažavanje stanja. Uzeti jedan gutljaj vode i drži ga u ustima. Nagnite glavu unatrag, a imajući usta otvorena. Kapanje 2-3 kapi origano ulje u usta i progutati. Opet pijte vodu.

Nanesite Ovaj tretman tri puta tjedno, origano ulje je toliko jaka da uništava i dobre i loše bakterije. Podijelite svoje iskustvo s ovom metodom, i recite nam kako se to radi za vas.