SVE BOLESTI DOLAZE IZ MOZGA – POZNATI DOKTOR OTKRIVA: Izliječit ćete svoju bolest ako zasadite cvijeće… Evo kako!

Pronašli smo vrlo zanimljiv tekst na ruskom forumu alternativne medicine. Prvi put se srećemo sa ovom metodom izlječenja.





 
Jedino što mogu reći, mislim da je ovde prisutan psihološki momenat. Ali, može da se proba. U svakom slučaju, ništa ne košta. Jer sve potiče iz glave, i ako čovjek vjeruje u ono što radi, to je velika moć i prednost u bilo kom poduhvatu, o čemu su se mnogi od vas uvjerili, popunjavajući ček izobilja, piše uspesnazena.com! Dakle, evo i teksta, prevedenog sa ruskog jezika, ciji je autor N.Holodenko, psiholog, doktor filozofskih nauka. Pa, vi sami odlučite da li je vrijedno pažnje

Kako zasaditi svoju bolest u saksiju

Izliječiti čovjeka možete na jednostavan način, koji je dostupan praktično svakome. Zasnovan na vijekovima provjerenoj praksi, bolest može biti prenesena sa pacijenta na bilo koji drugi organizam, u ovom slučaju na biljku.

Procedura je jednostavna. Kod bolesne osobe treba uzeti manju količinu njegove tečnosti: gnoja, urina, pljuvačke, znoja, sekreta. Pomješati sa zemljom i staviti u običnu (manju) saksiju za cvijeće.

Zatim u nju treba zasaditi 2-3 sjemena ili lukovicu biljke, planetarni znak koji se poklapa sa znakom bolesti, i sačekati dok se pojave izdanci visine nekoliko cantimetara. Poslije, pažljivo, zajedno sa korijenom izvaditi biljku, i spaliti je ako je oboljenje povezano sa lučenjem krvi, gnoja, znoja ili sluzi. U svim ostalim slučajevima, biljka se baca u rijeku, niz vodu. Poslije toga, bolest prolazi.

Važno:

Zasaditi biljku treba u vrijeme kada je Mjesec u opadanju. To je period između punog i mladog Mjeseca. U prirodi i u ljudskom organizmu u ovom periodu, javlja se tendencija ka pročišćavanju. Mjesec u opadanju isušuje, izduvava, smanjuje, potencira aktivnost i potrošnju energije. Biljka se ne sadi u subotu, nedelju i rođendan bolesnika. Uništiti biljku takođe treba za vrijeme kada je Mjesec u opadanju.

Biljka se ne sadi u obliku pelcera ili korijena (osim hrena), jer tako biljka može da ugine, što nije dobro za bolesnika. Samo u obliku sjemena, ili lukovice. Ako sjeme ne proklija, nema nikakve opasnosti po bolesnika, već se postupak ponavlja.

Da bi se izliječili od bolesti uz pomoć biljke uzgojene u saksiji, neophodno je poznavati planete, koje vladaju bolešću, i pronaći odgovarajuću biljku.

BOLESTI

Mjeseca: reumatizam, giht, grčevi, gnojne rane, menstrualni poremećaji, vaške, svrab, lišaj, epilepsija, mjesečarenje, depresija, melanholija, pijanstvo.

Marsa: bolesti ušiju, pluća, jetre, prehlade, hemoroidi, išijas, migrena, nezarastajuće rane, unutrašnja krvarenja, žutica, dizenterija, dijareja, prolivi, zatvori, gangrena

Merkura: bolesti mozga, nesvestica, vrtoglavica, mucanje, nerazumni strahovi, stomatološki čirevi, čirevi na koži, akne, bubuljice, fistule



 
Jupitera: kardiovaskularne, gastrointestinalne bolesti, bolesti pankreasa, slezine, hipertenzija, angina, očne bolesti, trovanja, muskulatorne bolesti, bolesti lokomotornog sistema

Venere: polne bolesti, urinarne infekcije, seksualna perverznost

Saturna: bolesti endokrinog i limfnog sistema, onkološka oboljenje, besplodnost, lupus, psorijaza, multipla skleroza, demencija, prelomi, ekcem, nedijagnostikovane bolesti.

Sunca: opekotine, promrzline, teške infekcije, grip, teška oštećenja srca i očiju, paraliza (kao posledica trauma i moždanog udara), toplotni i hladni neurodermatitisi, neuroza, toplotni udari, loš metabolizam (uključujući gojaznost).

BILJKE

Mjeseca: anemona, astra, veronika, iris, kamelija, kupus, šargarepa, krastavac, fuksija

Marsa: artičoka, bosiljak, kopriva, praziluk, rotkvica, rotkva, cvekla, hren, bijeli luk.

Merkur: anis, valerijana, ladolež, dalija, grašak, detelina, paradajz, cikorija.

Jupitera: suncokret, jasmin, kres-salata, susam, limun, nana, maslačak, božur, ruža, ruzmarin, pšenica.

Venere: begonija, karanfil, geranijum, gladiola, lala, hajdučka trava, pasulj.

Saturna: ruzmarin, krompir, celer, mirođija.

Sunca: vrbena, zumbul, kantarion, neven, suncokret, kukuruz, majčina dušica, žalfija.

Dešava se da se bolest ne može definisati i pripisati jednoj ili drugoj planeti. Naprimer, virusni hepatitis sa jedne strane je bolest jetre (Mars), a sa druge infektivna bolest (Sunce). U ovakvim slučajevima, treba koristiti obe biljke, ali saditi ih u različite saksije, ali obavezno u isti dan.

Izvor: uspesnazena.com