Pomoću ovog recepta Ria je pomladila svoje INTIMNO PODRUČJE za samo 7 dana!

Iako mnoge žene danas održavaju higijenu svog intimnog područja redovnom depilacijom i kremama ipak s godinama je sve primjetnije starenje intimnog područja.
Ria je povodom toga tražila način kako da podmladi svoje intimno područje i “lijek” za to je pronašla u istočnjačkoj medicini. Nakon primjene ove metode, njen muž joj je rekao da se osjeća kao da je u vezi sa 25-godišnjakinjom.

Večina žena, misleći da je depilacija dovoljna zanemaruju svoje intimno područje. Ali kada “stignu” godine onda se razlika primjeti i žele se vratiti u neke mlađe dane. Hirurški zahvati znaju biti jako skupi, ali prirodni su jednako učinkoviti jer koži vraća sjaj i uspješno rješava problem vaginalne suhoće.

Ovo je recept koji Ria preporučuje svim ženama:

SASTOJCI:



kašikica kokosovog ulja
kašikica kreme s vitaminom E,
kašikica meda,
bjelance

PRIPREMA:
Izmješati dobro sastojke koji su navedeni te ih staviti u mikrovalnu na 20 sekundi. Mješavina treba biti mlaka, ali opet i ne previše topla jer može nadražiti kožu. Kožu u intimnom predjelu treba prije svega napariti kako bi se pore otvorile ili možete pokvasiti peškir hladnom vodom i držati ga neko vrijeme na koži intimnog područja.
Zatim mješavinom premazati vaše intimno područje i ostaviti da djeluje 15-ak minuta a zatim isprati ružinom vodom.

Ovaj postupak prvu sedmicu ponavljati svaki dan, a nakon toga jednom sedmično i vaše intimno područje će izgledati kao u mladalačkim danima.

http://www.prirodnilijek.info